Døgntelefon:

Pengeskabe

Pengeskabe

Robuste pengeskabe hos Roskilde Låseservice

Sikkerhed er en forudsætning for tryghed - og når det kommer til dine værdigenstande, skal de have den bedst mulige sikring. Hos Roskilde Låseservice tilbyder vi særdeles robuste pengeskabe, som kan holde dine værdigenstande og personlige ejendele sikre. Vi har desuden et udvalg i vores butik på Københavnsvej 41 i Roskilde, hvor du selv kan opleve skabenes høje kvalitet.

​Sikkerhed selv under indbrud

Indbrud i dit private hjem eller på din arbejdsplads - værdier skal sikres. Uanset om det gælder økonomiske eller sentimentale værdier bør du altid være på den sikre side. Sørg for at holde dine kontanter, arvesmykker, værdifulde dokumenter og lignende i et sikkert skab, så de ikke bortkommer ved et eventuelt indbrud.
Vores sortiment byder både på klassificerede og forsikringsgodkendte modeller samt de billigere uklassificerede skabe - som naturligvis stadig er yderst robuste. Vi forhandler bl.a. pengeskabe fra følgende producenter:

  • Herning Pengeskabsfabrik
  • Burg-Wächter
  • Gunnebo

Vi anbefaler de forsikringsgodkendte og brandsikre modeller til erhverv, som ønsker den bedste sikkerhed. Vores uklassificerede modeller er billigere, og de egner sig ofte ganske fint til privat brug, hvor kravet til robusthed naturligvis stadig er højt.

Høre mere om vores pengeskabe i Roskilde & Køge

Har du spørgsmål til vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 36 41 42.

Du er naturligvis også velkommen i vores butik på Københavnsvej 41 i Roskilde, hvor du kan opleve vores udvalg af pengeskabe. Uanset om du ringer eller besøger vores butik, stiller vi gerne vores lange erfaring og indsigt til rådighed, så du kan føle dig helt tryg i dit valg af pengeskab.​

Kontakt os

Skal vi ringe dig op? Udfyld felterne her:

Roskilde
Låseservice

Vores 6 servicevogne kører ud fra vores butik på Københavnsvej 41 i Roskilde og dækker et stort område af sjælland

Roskilde Låseservice, CVR: 17556479