Døgntelefon:

Låsesystemer

Låsesystemer

Adgangskontrol - Roskilde Låseservice

Hent brochure her

Effektive låsesystemer til alle boligtyper

Hos Roskilde Låseservice tilbyder vi levering og montering af en flere forskellige låsesystemer, der imødekommer en række forskellige behov. Som en del af vores omfattende service i forbindelse med sikring af dit hjem eller din arbejdsplads, tilbyder vi endvidere kyndig konsulenttjeneste. Herfra udarbejder vi en låseplan uden beregning, hvorfra vi giver et ganske uforpligtende tilbud.

​Låsesystemer fra markedets bedste producenter

Vores sortiment indeholder låsesystemer, der reflekterer den bedste kvalitet på markedet.
Vi forhandler systemer fra nogle af de absolut førende producenter på markedet - nemlig EVVA, Ruko / ASSA Abloy, Salto, Access Technology og iLOQ.

Produkterne fra EVVA og Ruko / ASSA Abloy udmærker sig særligt gennem særdeles robuste cylindre og nøgler. Endvidere kan du kombinere cylindre i forskellige sikringsklasser og stadig bevare patenterede nøgler. Alle låsesystemer fra disse producenter er desuden godkendte i F&P.

Moderne låsesystem fra ILOQ

​Vi tilbyder også det særdeles moderne og innovative digitale låsesystemer fra iLOQ:
Deres system er kendetegnet ved særdeles høj fleksibilitet og de digitale nøgler og cylindre er uden batterier, da det er nøglen er generer strømmen ved isætning i cylinderen. Bl.a. kan bortkomne nøgler spærres fra systemet uden behov for udskiftning eller omprogrammering af en eneste cylinder og da der også er log i i cylindrene, kan de sidste 500 hændelser i en cylinder udlæses hvilket gør det nemt at opklare eventuelt uautoriseret brug af nøgler. Endvidere kan iLOQ systemet nemt suppleres med en tidsfunktion og på den måde kan brugernes adgang begrænses til bestemte tider eller dage.

Nøglernes kopieringsbeskyttelse beror ikke på patentets gyldighedsperiode, men på en stærk digital kryptering med omskiftelig kode.
Det er bygget på en webbaseret softwareløsning, som gør det særdeles nemt for både brugere og administratorer at foretage ændringer.
Øg sikkerheden til et helt nyt niveau og bevar den i hele systemets levetid.

ADGANGSKONTROL, også kaldet ADK

Hvorfor giver det mening at vælge Adgangskontrol?
Det er en nem og bekvem måde at beskytte døre til lokaler og områder på og samtidig sikre autoriserede personer hurtig adgang.
Et adgangskontrolsystem er let at administrere og brugervenligt med kort, nøglebrikker eller nøgler.
Roskilde Låseservice har i mange år opsat ADK hos en lang række kunder, erhverv, offentlige og private.
Vi kan tilbyde fleksibel adgangskontrol, tilpasset til Jeres behov.
Vi tilbyder en lang række produkter fra b.la. Salto - Access Technology - SmartAir - Nedap AEOS og iLOQ.

ADK Salto

Salto er i dag et af de mest brugte adgangskontrol anlæg. Salto har kontorer i 26 lande rundt om i verden. Udover hovedkontoret i Oiartzur (Spanien). Der er opsat Salto i mere end 90 lande med over 3 millioner Salto enheder.
Salto har i dag løsninger til alle typer brug. For eksempel erhverv virksomheder, skoler, institutioner, hoteller og private.
Roskilde Låseservice har siden 2001 opsat Salto og har derfor en lang erfaring med alle deres produkter.

Hvordan virker Salto systemet

Man opdeler typisk elektroniske adgangskontrolprodukter i ”offline”, som betyder, at der ikke er et kabel ud til lås og kortlæser, og ”online”, hvor lås og kortlæser er forbundet med kabel til en central styring med en PC.
Men Salto har også Wireless adgangskontrol hvor langskilt/cylindre er forbundet via en Gateway.
Derved kan dørkontrol med alle enheder sikres så at der kan åbnes eller der kan foretages en nød låsning. Alle Salto enheder får besked med det samme hvis en bruger er sat på slettelisten.
Det smarte ved Salto systemet er at kunden selv kan vælger hvor der ønske offline, online og Wireless online. Derved sikres kunden den bedste løsning hvor sikkerheden kan prioriteres alt efter hvilken døre der skal sikreres.

Ring eller besøg vores butik og vi vil hjælpe med den rigtige løsning som passe til jeres behov.
For brochure kan dette link bruges:
https://www.sanistaal.com/da/sektioner/carl-f/kataloger-og-brochurer

​​ADK :Access Technology

Access Technology er en DANSK IT-ingeniør virksomhed, der udvikler og producerer systemer til elektronisk adgangskontrol baseret på mobilnettet. Der tale om fleksible og innovative løsninger, der kan målrettes og tilpasses bestemte brancher og områder – bolig- og ejendomsforeninger til sportscentre og større og mindre virksomheder.
Access Technology udvikler sine egne adgangskontrolsystemer, hvori der indgår en række standard produkter. De elektroniske låsesystemer er testet og anvendt i mange sammenhænge og har derved dokumenteret sine styrker, der bl.a. er kendetegnet ved:

  • Høj sikkerhed – fordi det er let og trygt at bruge og administrere
  • ​Stor fleksibilitet – fordi systemerne er lette at implementere og udvide i takt med ændrede behov
  • ​Høj effektivitet – fordi adgangssystemerne sparer masser af tid og administrationsbesvær
  • ​Cloud/GSM-baseret, der sikrer en høj grad af fleksibilitet og sikkerhed med mulighed for at effektuer ændringer med meget kort varsel
  • Webportalen ligger på en server, der altid er tilgængelig med en sikker back-up-funktion, så alle data altid er til rådighed
  • Selvstændigt system, der ikke griber ind i andre IT-systemer
  • Udviklet med krypterede data, så hackere ikke kan opnå adgang og sikkerheden er dermed optimal
  • ​Installeres hurtigt og er nemt at administrere fra enhver browser

Link: WWW.ACCT.DK

SMARTair ADK:
SMARTair fra ASSA ABLOY.
Elektroniske låse byder på avanceret, brugervenlig adgangskontrol med flere adgangsmetoder.
Opdag fordelene ved SMARTair adgangskontrol

Mere produktteknisk information findes i SMARTair® produktkatalog.

Vil du vide mere?

Det skønnes at omkring 2/3 af den danske befolkning har forældede låse. Vil du gerne høre nærmere om dine muligheder for et effektivt låsesystem, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 36 41 42. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer alle dine ønsker.

Vi har allerede flere tilfredse erhvervskunder såvel som private kunder i Roskilde, Køge og omegn. Du er også velkommen til at kontakte os på ovenstående nummer døgnet rundt, hvis du har brug for en kompetent låsesmed. Ønsker du personlig service, er du naturligvis også velkommen i vores forretning på Københavnsvej 41 i Roskilde.​

Kontakt os

Skal vi ringe dig op? Udfyld felterne her:

Roskilde
Låseservice

Vores 6 servicevogne kører ud fra vores butik på Københavnsvej 41 i Roskilde og dækker et stort område af sjælland

Roskilde Låseservice, CVR: 17556479