Døgntelefon:

Dørtelefoner

Dørtelefoner

Dørtelefoni til erhverv og privat

Hos Roskilde Låseservice tilbyder vi levering og montering af dørtelefoner i høj kvalitet, som henvender sig til både erhvervsejendomme og private hjem af flere slags.

Dørtelefoni er en effektiv måde at øge sikkerheden i din bygning. Du kan hurtigt og nemt kontrollere, hvem der får adgang til bygningen, og du kan altså holde uvedkommende ude.

Det er en funktion, der kan gavne private såvel som erhverv.

En dørtelefon bidrager effektivt til din sikkerhed

Et dørtelefonanlæg er en uundværlig del i de fleste sikkerhedsløsninger.

I vores sortiment kan du finde dørtelefoni til bl.a. følgende ejendomstyper:

  • Lejligheder og lejlighedskomplekser
  • ​Private villaer
  • Kontorvirksomheder
  • Industri af flere slags
  • ​Boligforeninger

Uanset dit behov, kan vi tilbyde en løsning, der imødekommer dine ønsker. Vi tilbyder bl.a. traditionelle anlæg til lejligheder, avancerede video-telefonanlæg til virksomheder og private villaer og særlige porttelefoner. Vi har lang erfaring med installation af anlæg, som bygger på både kablede løsninger og GSM-netværk. Du finder bl.a. følgende fabrikanter i vores sortiment:

  • Videx
  • Intratone
  • Scantron

Vores sortiment henvender sig til flere behov, og vi tager gerne udgangspunkt i din bolig eller bygning, når vi giver dig et konkret tilbud på en løsning.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder for dørtelefoni? Ring gerne på telefon 46 36 41 42, hvis du vil rådføre dig hos en af vores særdeles kompetente medarbejdere, der gerne stiller sin erfaring til rådighed for dig. Vi har tilfredse kunder i Roskilde, Køge og omegn. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores forretning på Københavnsvej 41 i Roskilde for personlig betjening.

Skal vi ringe dig op? Udfyld felterne her:

Roskilde
Låseservice

Vores 6 servicevogne kører ud fra vores butik på Københavnsvej 41 i Roskilde og dækker et stort område af sjælland

Roskilde Låseservice, CVR: 17556479