Døgntelefon:

Dørlukker og dørpumper

Dørlukker og dørpumper

Roskilde Låseservice har i mange år leveret og monteret kvalitetsdørlukkere af høj kvalitet og har et godt samarbejde med vore leverandører, også på dette område, og deltager jævnligt på seminarer for at få de sidste nyheder med. De kan vælge mellem de kendte fabrikater Dorma - Abloy - Geze.

Vi har de bedste dørpumper på markedet

​Hos Roskilde Låseservice opnår du garanti på dine produkter og naturligvis også, når det kommer til dørpumper. Vi er eksperter på området og kan vejlede dig til den helt rette løsning, ligesom vi igennem ekspertrådgivning sikrer, at du ved alt om vedligeholdelse og drift. Vi er den sikkerhedspartner du har ledt efter, hvis du ønsker mest muligt for dine penge, og en løsning der er mere end blot i orden.

Dørpumper i højeste kvalitetsniveau

Hos os opnår du markedets højeste kvalitetsniveau til branchens mest fordelagtige priser. Vi går op i en god kommunikation, der sikrer, at du kender dine mange muligheder og at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Vi er et lille firma og dermed opnår du en meget personlig kontaktflade hos os, der betyder, at vi i fællesskab finder frem til den optimale løsning på dine behov.

Montering af dørpumper i Roskilde & Køge

Du er velkommen til at ringe på 46 36 41 42, skrive eller komme forbi vores adresse i Roskilde for en personlig snak om dine muligheder. Vi får henvendelser fra hele Sjælland, båret frem af fordelagtige løsninger.

Vi ser frem til også at høre fra dig!

Kontakt os

Skal vi ringe dig op? Udfyld felterne her:

Roskilde
Låseservice

Vores 6 servicevogne kører ud fra vores butik på Københavnsvej 41 i Roskilde og dækker et stort område af sjælland

Roskilde Låseservice, CVR: 17556479