Døgntelefon:

Mekanisk sikring

Mekanisk sikring

Mekanisk sikring til private og erhverv

Hos Roskilde Låseservice tilbyder vi effektiv mekanisk sikring til flere typer af bygninger. Det gælder særligt mekaniske låse til døre og vinduer, men vi kan også tilbyde gitre og lignende. Vi tager gerne udgangspunkt i dine ønsker, og vi kan som udgangspunkt tilbyde komplette løsninger til private hjem, kontorvirksomheder og detailvirksomheder.

​Bredt udvalg af mekanisk sikring

Mekanisk sikring består af sikring til alle bygningens mulige indgange. Når vi skal udarbejde et tilbud på en komplet mekanisk sikringsløsning, tager vi altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Her stiller vi naturligvis vores egen lange erfaring til rådighed allerede i planlægningsfasen, så du kan føle dig helt tryg i dit valg af sikringssystem.

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter i høj kvalitet inden for låse til døre, låse til vinduer, rullegitre og meget andet.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

En låsesmed bør være ISO-certificeret, forsikringsgodkendt, medlem af garantiordningen og Låsesmede Foreningen. Vælger du en låsesmed, der lever op til disse krav, er du garanteret høj kvalitet. Det er en særdeles god idé, da låsesmed ikke er en beskyttet titel, og kravene hertil må kunderne så stille.

Hos Roskilde Låseservice er vi stolte indehavere af ISO-certifikatet samt medlem af Låsesmede Foreningen, garantiordningen og vi er forsikringsgodkendt gennem Forsikring & Pension.

Ønsker du et tilbud på sikring af din virksomhed eller dit hjem, er du velkommen til at ringe på telefon 46 36 41 42. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores forretning i Roskilde på Københavnsvej 41. Vi kommer gerne til kunder i både Roskilde, Køge og omegn.​

Kontakt os

Skal vi ringe dig op? Udfyld felterne her:

Roskilde
Låseservice

Vores 6 servicevogne kører ud fra vores butik på Københavnsvej 41 i Roskilde og dækker et stort område af sjælland

Roskilde Låseservice, CVR: 17556479