Døgntelefon:

Låsesmed i Køge med Mere end 45 års erfaring

Låsesmed i Køge og låsesikring til både private og erhverv

Døgnvagt ved akut behov for hjælp

Låsesmed Køge

Bliv klogere på Låsesmed i Køge her

Vi tilbyder et bredt udvalg af sikkerhedsløsninger i Køge som Mekaniske og digitale låsesystemer, adgangskontrol, dørautomatik, dørtelefoner, pengeskabe og naturligvis nøgler samt meget mere.

Vi yder god service som låsesmed

Leder du efter en pålidelig låsesmed i Køge? Vi er eksperter i at levere hurtig og effektiv låsesmedsservice til både erhverv og private. Vi har et solidt fodfæste i Køge med mange store kunder, herunder kommunale institutioner og prominente virksomheder, der regelmæssigt benytter vores tjenester.

Firmaet ejes af Familien Poulsen og har 9 ansatte med 6 indrettede servicevogne til at betjene kunder i hele Sjælland samt Køge der har behov for en låsesmed, der yder service i højeste kvalitet.

Låsesmed Køge - Kontakt os allerede i dag

Vores låsesmed kommer gerne til dig og giver dig et uforpligtende tilbud på sikring af dit hjem/virksomhed, så du får den rigtige løsning som passer til dit behov. Roskilde Låseservice er godkendt af forsikringsselskaberne til at montere sikkerhedsprodukter og er ISO 9001 godkendt. Hos os har kvalitet og service topprioritet når vi udfører sikringsopgaver og vi er tilsluttet Låsesmede Foreningens Garantiordning.

Læs mere om vores Garantiordning her.

Kontakt os Læs mere om vores garanti

Skal vi ringe dig op? Udfyld felterne her:

Roskilde
Låseservice

Vores 6 servicevogne kører ud fra vores butik på Københavnsvej 41 i Roskilde og dækker et stort område af sjælland

Roskilde Låseservice, CVR: 17556479